rss

Deel onze passie voor print

DEEL ONZE PASSIE VOOR PRINT

FSC-keurmerkBRCiso-9001Milieucharter 2015

Drukkerij Schaubroeck is een eigentijdse drukkerij met geïntegreerde prepress en afwerking. Ons machinepark is uitgerust voor grote en kleine oplages (offset en digitale persen).  Prepress-workflow, digital proofing, colormanagement en web-to-print zijn enkele van onze procesondersteunende troeven.

Wij richten ons vooral op de markt van commercieel drukwerk. Ook verpakkingsdrukwerk, inclusief verpakkingsdrukwerk voor de voeding, behoort tot onze mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij officieel drukwerk voor openbare besturen.

Onze drukkerij beschikt over de kwaliteitsnorm ISO-9001:2008, BRC-IoP voor verantwoord produceren voor de voedingsindustrie en het FSC-keurmerk voor verantwoord bosbeheer.  We houden tevens milieuzorg hoog in het vaandel met het Milieucharter.

Nieuws

2017 optimaal inzetten

[gepubliceerd op 28/09/16]

2017 komt er aan! Maak een keuze uit ons rijk assortiment aan agenda's, kalenders, jaarplanners, ... Download onze brochure voor een overzicht van de meest gevraagde producten. Personaliseren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Contacteer voor alle informatie of bijkomende vragen en wensen Ca...
lees meer
Cipal IT Solutions nv en Schaubroeck nv bundelen hun krachten (05/09/2016)

[gepubliceerd op 5/09/16]

We zijn blij u te mogen aankondigen dat Cipal IT Solutions nv en Schaubroeck nv vanaf 7 oktober 2016 hun krachten bundelen in een joint venture (50/50) onder de naam ‘Cipal Schaubroeck nv’. Met deze stap willen beide bedrijven samen meer opportuniteiten creëren voor klanten, medewerkers en a...
lees meer

Bekijk alle nieuws