Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


Een begrip in de Informatica

it_begripWij zijn een jong en enthousiast 85-koppig team dat dagelijks instaat voor de ontwikkeling, installatie en support van een uitgebreid aanbod aan software en hardware voor lokale besturen (steden, gemeenten, OCMW’s, politiezones, kerkfabrieken, enz...).

Onze informatici werken in teamverband aan projecten per toepassingsgebied.

Door hun technische scholing en intussen rijke ervaring kennen zij hun domein door en door.

Wenst u bijkomende informatie, een offerte of een afspraak met één van onze vertegenwoordigers, dan kan u steeds terecht in onze rubriek "Contact". 

Onze oplossingen

“Schaubroeck Informatica” reikt oplossingen voor lokale besturen aan via een uitgebreid gamma van producten, services en bijhorende opleidingen. Deze zorgen ervoor dat wij een “sleutel op de deur” oplossing kunnen aanbieden.

Nieuws

Infomoment omtrent nieuwigheden in de financiële toepassingen op 19/06/2017 in Hotel Aldhem in Grobbendonk
[gepubliceerd op 2/05/17]
Tijdens dit infomoment wensen we een overzicht te geven van de belangrijkste nieuwigheden die het voorbije semester gerealiseerd zijn. Zoals steeds zullen ook de nodige tips & tricks niet ontbreken. Waar en Wanneer? Aldhem Hotel - Grobbendonk - Maandag 19/06/2017 Aanvang en duur Ontvangst met...
lees meer
Infomoment omtrent nieuwigheden in de financiële toepassingen op 21/06/2017 in Nazareth
[gepubliceerd op 2/05/17]
Tijdens dit infomoment wensen we een overzicht te geven van de belangrijkste nieuwigheden die het voorbije semester gerealiseerd zijn. Zoals steeds zullen ook de nodige tips & tricks niet ontbreken. Waar en Wanneer? Auditorium van de Aula Omnia in Nazareth - Woensdag 21/06/2017 Aanvang en duur...
lees meer