Lesgever/Coach/Helpdeskmedewerker

SCHAUBROECK Informatica maakt deel uit van de groep Schaubroeck (www.schaubroeck.be) en is gevestigd in Nazareth. In meer dan 100 jaar bouwden wij een uitgebreide dienstverlening uit voor de openbare sector, waaronder loonadministratie, juridisch advies, softwaretoepassingen, … Ter versterking van de business unit Informatica wordt momenteel overgegaan tot de aanwerving van een:

Lesgever/Coach/Helpdeskmedewerker

Functieomschrijving

Je zal starten als helpdeskmedewerker binnen een team welke middenkantoor toepassingen ontwerpt specifiek voor de lokale overheidssector. Op relatief korte termijn zal je doorgroeien als coach en lesgever van deze toepassingen. Je takenpakket is hierbij uitgebreid en gevarieerd. 

Takenpakket

Competenties

Aanbod

Wij bieden je een veelzijdige functie binnen een jonge en gemotiveerde werkomgeving. Uiteraard krijg je de kans je basiskennis via interne en externe opleidingen aan te vullen. Het salarispakket staat in verhouding tot je ervaring en persoonlijk potentieel.

Inlichtingen & Interesse

Stuur jouw cv en begeleidende brief op naar Lieven Vindevogel of mail naar dit adres. Voor meer inlichtingen kun je bellen naar +32 9 389 02 21.